Om

Jeg er en introvert pædagog (aller)sidst i 30’erne med bopæl i København, der elsker kettlebells og kage 🙂

Efter en lang periode med inaktivitet, usund og uregelmæssig mad, mange byture og en stor andel bland-selv-slik, sprang jeg hovedkulds ud i crossfit i 2010. I bagklogskabens lys var det måske lige lovligt friskt af mig, men jeg fortryder intet og lærte også noget om min krop og mig selv. F.eks. at jeg var virkelig dårlig til at lytte til min krop, når jeg trænede.

Mit crossfit-eventyr stoppede mere eller mere frivilligt i slut 2012-start 2013, hvor rygsmerter m.m. og adskillelige body-sds behandlinger dominerede.

Siden da jeg har været søgende omkring hvad der skulle erstatte crossfit. Efter 7 gange på Anna Bogdanovas 1200x-hold og et udendørssommerhold i Fælledparken (også med Anna Bogdanova) var jeg helt klar til at gå i gang med hendes online program Balder uden buler i november 2013.

Her efter over 1,5 år med Balder uden buler, Skyhøj forbrænding og 21 dage til en sprød(ere) silhuet og 2 x stabiliseringsprogrammer kan jeg kun sige at jeg fortsat er stor fan af Annas træningsmetoder og -principper, hendes syn på kost, hendes tilgang til sundhed og den måde hun formidler det på.

Jeg er endda begyndt at arbejde hos Anna Bogdanova som hjælpetræner. Det betyder jeg giver feedback på teknikvideoer i Annas Baldebiks og på 21 dage til en sprød(ere) silhuet-forløbene. Hvem ved, måske ser du mig også til en workshop et sted i landet på et tidspunkt.

(fortsættes snarest)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s