Healing # 1 hos Yvonn

Da jeg fik tilbuddet om at prøve healing hos Yvonn Luxholm, slog jeg til med det samme.
Jeg er altid frisk på en behandling af en eller anden art og Yvonn har fået gode anmeldelser. Derudover kender jeg hende fra min tid i Crossfit Copenhagen, hvor hun var en af de seje kvindelige trænere.
For 6-7 år siden ville jeg ikke have sagt ja. Healing ville have været for.. hokus pokus og slet ikke noget, jeg kunne forholde mig til. I dag lagde jeg mig på briksen med en vis skepsis, jojo, men dog med en åbenhed over for, hvad der kunne ske. Eller ikke ske.
I starten skete der ikke så meget udover jeg lige skulle vænne mig til at ligge på ryggen (som altid er mere blottende for mig end at ligge trygt på maven) og lade en ny behandler røre mig ved og tæt ved ansigtet. Men da begyndte det stille at prikke/snurre i mine hænder og fingre. Ikke noget voldsomt, men det var der.
Yvonn bevægede sig ned til min mave og endte ved mine fødder. Det var blide, knap mærkbare berøringer og der var ikke noget, der gjorde ondt overhovedet på noget tidspunkt. Når kroppen finder ud af det, begynder den rigtigt at slappe af.

Mens jeg lå der og observerede mine hænder og fingre, var det pludselig som om der blev helt lyst i lokalet. Jeg tænkte at solen nok kom frem og skinnede direkte på mig eller noget. Men samtidig var det som om min krop blev både helt tung og helt let på samme tid. Det var virkeligt mærkeligt og svært at forklare. Lidt som om jeg lettede fra briksen uden jeg rigtigt gjorde det.

Det lyder måske lidt som.. haha.. hokus pokus, men det var sådan jeg oplevede det.
Under alle omstændigheder var det nok til at jeg blev tilpas nysgerrig og klart skal prøve at healing igen!
Efter sessionen snakkede vi om, hvad jeg havde oplevet og hvad hun havde oplevet. Hun sagde hun havde lidt svært ved at “få hul igennem” oppe ved hovedet, hvilket passer meget godt, da jeg – selvom jeg virkeligt prøvede at være nærværende og slappe af – blev ved med at vende tilbage til at planlægge efterårsferien.
Det er en god idé at drikke en masse vand bagefter og måske ikke have planlagt en masse i løbet af dagen, da det er forskelligt hvordan vi reagerer på healing (ligesom med body-sds).
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s