Mobilitet med Nina i Centralen

Da Nannas mobilitetstimer i Trykkeriet om torsdagen akut er blevet fjernet, så var jeg nødt til at se mig om efter andre mobilitetshold. Heldigvis er der også mobilitet i Centralen, Vesterbro om torsdagen, så det afprøvede jeg i dag.

Ninas time var hård og udfordrende – lige noget for mig. Hehe. Men hvis man er ny i mobilitet, så var det forholdsvis avancerede øvelser, hun fremviste – nogle kunne måske kløjs lidt i det uden nøje instruktion i, hvordan man kom ind og ud af stillingerne og hvad der var vigtigst i hver stilling. Ikke at hun ikke instruerede eller var rundt og rette – for det gjorde hun – men hun kunne med fordel gøre det endnu mere efter min mening. Eller vise skalerede versioner.

Bonus: Jeg kan komme noget længere ned i spagat, end jeg troede. Til gengæld er mit højre knæ ikke så vild med den stilling. Højre knæ er i det hele taget lidt spasseragtig ved visse øvelser for tiden.

Bonus 2: Nina Blöndal kan også fanges her og her, hvor fri yoga kun koster 399 kr pr. måned. Helt klart noget, jeg skal undersøge nærmere!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s