Minimal – god til prisen

Hvis man ikke lige er verdens rigeste, men samtidig godt vil have hudplejeprodukter uden alt for meget snavs i, så kan jeg anbefale mærket Minimal, som er svanemærket (dvs. ingen parfume, parabener eller farvestoffer) og allergimærket.

Minimal kan købes i Netto. Jeg har kun prøvet håndcreme og bodylotion, men begge dele er nemt at smøre på, absorberes hurtigt og fedter ikke. Velegnet til normal/lidt tør hud.
I denne uge købte jeg minimal mild bodylotion 500 ml til vist 30 kr. Det må da siges at være en acceptabel pris!

Så kan man jo bruge minimal, imens man sparer op til en lidt mere lækker, lidt mere økologisk og lidt dyrere bodylotion såsom Organic Pharmacy No scent hand & body cream (som kan købes i Pure Shop på Grønnegade 31 & 36, men som jeg ikke kan finde billeder af, og som heller ikke er på Organic Pharmacys egen side?! Hmm.) eller Essential Care (som der godt nok er duft i) – begge mærket med Soil Association, som sikrer reel økologi, dvs. mindst 95 %.

Vær i øvrigt opmærksom på at produkter, der er mærket med EcoCert, reelt ikke kan betegnes som økologiske produkter, idet EcoCert kun sikrer 10 % økologi. Men altså.. bedre end ingenting.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s